GOM House - Roof-Magazine
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

GOM House

Architecture | 07 Dec 2017

NATURAL LIGHT

 

In France, more precisely in Montpellier, the redesign of villa from the nineties was the origin of a lovely space for the family that owns it.  The architects from ma!ca architecture atelier transformed the kitchen, which before was a dim, in a bright space and a connection between the exterior, the garden, and the interiors. Through a wallpaper with theme related, nature was always brought inside the house. Another priority was the design of two bathrooms connected by a translucent wall, functional.
Due to the original dark space, the architects’ aim was to “improve the entering of the daylight by emphasizing the perspective from the entrance hall towards the garden”.

 

 

Photos: Julien Kerdraon

ma!ca

Related

Duplex Tibbaut

Architecture

PRATEATO

Architecture

Sanbao Art Museum

Architecture

#Follow us on Instagram @roofmagazine